Historie

Hogelandseweg

De zoon Niek van Jacob Willem Post kwam in 1973 als 18-jarige in dienst van het bedrijf. In dezelfde tijd veranderde het bedrijf van ondernemersvorm naar een BV. En ook het assortiment producten en diensten was inmiddels verder uitgebreid naar behoeften van de scheepvaart en lokale industrie. In 1975 verhuisde de firma van de Waalkade naar de huidige plek aan de Hogelandse weg 25.

Sinds 1986 wordt het bedrijf geleid door de huidige directeur Niek Post (1954-heden). Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid naar een volwaardig technische groothandel met nog altijd een zeilmakerij. Het leveren van staaldraad en tuig is bovendien verder uitgebreid met een testcentrum voor het inspecteren en certificeren van hijs- en hefmaterialen. Het assortiment van technische materialen wordt gekenmerkt door A-merken in bevestigingsmaterialen, handgereedschap, appendages en aandrijftechniek. Maar ook alles wat nodig is om veilig te kunnen werken. En verder te veel om op te noemen.

Heeft u een technische uitdaging en zoekt u expertise? Leg het aan ons voor, want net als vroeger kennen wij nog de ouderwetse service maar in een jasje van nu.

Lees meer over onze groothandel en assortiment technische producten

Logo Post Technical Supplies Web