werkkleding en schoenen

Snickers Workwear

Snickers Workwear is een van de leidende merken in de werkkledingindustrie in Europa en is vertegenwoordigd in meer dan 20 landen. We stimuleren al meer dan 30 jaar de ontwikkeling van geavanceerde werkkleding op basis van de werkelijke behoeften van kundige vakmensen die op hun uitrusting moeten kunnen vertrouwen.
Het assortiment bestaat uit broeken, Jacks, Bodywarmers, Overalls, Top wear, Gereedschapsdragers, Handschoenen, Accessoires, Kniebescherming, Sokken en Dames werkkleding.

Orcon werkkleding

Eisen waaraan werklleding moet voldoen hebben we allemaal. Slijtvast, uniek aan design, een goede pasvorm, ergonomische zakken en met onmisbare details. Voeg je deze kwaliteiten samen dat spreek je van stijl, comfort, functionalitei en veiligheid en met een maatvoering volgens Europese standaard. Voor elke professional de perfecte match.

  • standaard overalls
  • Rally overalls
  • Amerikaanse overalls
  • Proban overalls EN 470/1
  • Werkjassen
  • Werkbroeken

Buckler werkschoenen

Buckler Boots werklaarzen zijn verkrijgbaar in verschillende modellen en uitvoeringen tot en met maat 47. De laarzen zijn gemaakt van een hoge kwaliteit leer en zijn voorzien van unieke zolen. De producten van Buckler zijn stoer en solide en voldoen aan de eisen volgens de Europese S3 HRO SRC normen. De Buckler Boots hebben een fraai design en zijn onder meer verkrijgbaar in modellen met stalen neus of in waterdichte uitvoering.

 

 

 

 Logo Snickers Small

 

 

 

 

 Logo Gerba Schoenen Small